zondag 9 oktober 2011

Camelot, het eerste blok

Tadadadaaa, hier is tie dan!!

 Het eerste blok van de Camelot quilt. Alhoewel ik zelf niet zo vaak groen gebruik, vind ik het een heel mooi blok. Ik zou het liefst al direkt met het 2e blok beginnen, maar moet
helaas even wachten tot de volgende maand. Ik vind rood een mooie achtergrond, maar het blauw dat ik bij Janine heb gezien is ook prachtig. Geeft een wat zachtere aanblik. Ik gebruik vaak donkere kleuren en ben gek op rood. Misschien moet ik daar maar eens van afwijken.
Het is hier regenachtig vandaag, dus goed quiltweer.
Zal ik verder gaan met de Dear Jane of toch maar met deze:

                                                     Valentine Quilt, blok 1
Van deze quilt heb ik al bijna de helft van de blokken af. Helaas komt de kleur op deze foto niet zo goed uit. De kleuren zijn in het echt warmer en de achtergrond is creme. Het patroon is van The Vintage Spool. Binnenkort zal ik meer foto's maken van alle blokken die af zijn.

Zo, en dan nu .............ga ik lekker boven naaien, muziekje erbij, kopje koffie. Pfffff wat heb ik het zwaar vandaag......

1 opmerking:

  1. Wat leuk, weer iemand gevonden die ook bezig is met de Camelotquilt. Ik ben zelf ook eerder van het rode dan van het blauwe en ik denk dat een rode achtergrond ook best mooi kan staan. Zelf heb ik besloten om zo af en toe een paar lapjes van Janine te veranderen met iets uit mijn eigen kast, op die manier wordt het voor mijn gevoel dan iets meer mijn quilt. Wat duurt dat wachten op een volgend blok toch lang he?

    BeantwoordenVerwijderen